Cine suntem?

SC GLOBAL ADA SRL este producator de mobila. Firma a fost infiintata in anul 2000 pe platforma industriala din Sighetu Marmatiei, unde in anul 1886 s-a pus temelia pentru „ Atelier de productie scaune curbate si alte piese din lemn ” care in 1898 a primit denumirea de „ Prima fabrica din Maramures, de mobila indoita si marfuri din lemn”.

Am inceput in urma cu 14 ani, cu un mic atelier de tamplarie, dar cu ambitie si dorinta mare. In timp,  prin seriozitate, promtitudine, calitate si profesionalism am evoluat, astazi avand in dotare toate tipurile de utilaje necesare in procesul de fabricatie al oricarui tip de mobilier.

SC GLOBAL ADA producator de mobila, ofera o gama larga de produse destinate atat consumatorilor casnici cat si mobilier pentru hoteluri, restaurante, sali de festivitati, sali de conferinte,  pizzerii, puburi etc. Produsele sunt realizate din lemn de fag si stejar intr-o varietate de finisaje.

De ce noi ?

Experienta  –  avem o experienta de mai bine de 10 ani in fabricarea de mobilier din lemn masiv.

Preturi competitive  –  urmarim constant preturile de pe piata de mobilier si va asiguram ca avem cele mai mici preturi la produsele pe care vi le oferim.

Personalizarea produsului finit  –  puteti alege culoarea lemnului si a tapiteriei asa cum doriti. De asemenea se pot modifica dimensiunile blaturilor la mese.